marți, 26 noiembrie 2013

Microjoburi de la zerodesk.ro

Ai auzit de microjoburi de la zerodesk.ro?
 
Cu siguranta ai un prieten care ti-a vorbit despre noi. Munca noastra este sa te ajutam pe tine cel care ai nevoie de un mic job. Aptitudinile tale pot fi foarte bine utilizate in relatie cu oamenii, cu potentialii clienti. Noi intelegem cel mai bine acest lucru pentru ca stim tot ceea ce exista pe piata. Suntem aici ca sa te promovam.


Creaza- ti un cont pe pagina noastra, lasa-ne anuntul tau si munca ta va fi revendicata de un client zerodesk.ro Pentru ca totul sa fie simplu, respecta conditiile si termenele asumate.
Nu suntem singurii de pe piata dar suntem cei mai organizati. Nu uita: zerodesk.ro

Promoveaza-ti serviciile postand anunturi cu microjoburi !

Internetul este plin de pagini web cu oferte sau cereri de munca. Persoane fizice sau firme isi promoveaza intens necesitatile in domeniu. Ceea ce face insa diferenta intre acestea este promptitudinea si corectitudinea. Sunt doua atuuri importante ce au impus zerodesk.ro pe piata microjoburilor ce sunt promovate pe internet. Noi suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniu pentru ca avem un sistem simplu si foarte bine pus la punct de promovare a ofertelor de microjoburi.

Anuntul tau ajunge rapid la utilizatori, gratie sistemului inovator de care dispunem si a corectitudinii seriviciilor oferite de prestatorii de microjoburi.
Pentru a te convinge creaza un cont pe zerodesk.ro !

Zerodesk.ro - specialisti in microjoburi

Stii sa tehnoredactezi, sa traduci, sa creezi un logo sau orice alt lucru? Ai nevoie de cineva care sa te promoveze in acest sens? Vrei sa treci criza mai usor? Atunci cu siguranta ai nevoie de zerodesk.ro

Acceseaza zerodesk.ro, creaza un cont si apoi publica microjobul tau. Va fi vazut de sute de utilizatori in cel mai scurt timp pentru ca lideri de piata in acest domeniu suntem noi. Ne-am impus orin corectitudine si promptitudine, ceea ce stim ca te caracterizeaza.
Cu noi minijobul tau isi gaseste cumparator. Anuntul tau are greutate. Zerodesk.ro confirma acest lucru.

Zerodesk.ro - Cauti si gasesti de munca

Esti elev sau student si ai nevoie de o mica slujba pentru un ban de buzunar? Nu iti ajung banii pentru o bere cu prietenii sau ai de cumparat un cadou pentru o persoana draga si nu stii cum sa scoti banii? Zerodesk.ro este ceea ce cauti. La noi gasesti mici joburi care te pot ajuta sa iesi din impas.

Intra, creaza-ti un cont si apoi selecteaza din oferta noastra ceea ce te intereseaza. Apoi, respecta termenele si conditiile angajamentului facut si totul este ca si rezolvat.
Mai simplu de atat nu se poate. Zerodesk.ro

miercuri, 20 noiembrie 2013

De ce sa-ti faci cont pe platforma romaneasca de freelancing

Daca esti Freelancer, sau poate te gandesti la acest stil de viata si de a-ti castiga existenta, este bine sa cunosti cat mai multe platforme de freelancing.
Freelancer Romania
Congrazie.ro Comunitatea Freelancer
Evident, toata lumea cunoaste platformele internationale Elance.com si Freelancer.com. Unii isi fac si pe odesk.com, dar nu este asa popular in Romania. Este bine sa-ti deschizi cont pe cat mai multe platforme de acest gen, pentru a avea acces la toate proiectele care se posteaza la nivel international, pentru a-ti evalua nivelul serviciilor si preturile pe care le poti cere angajatorilor.
Platforma congrazie.ro incearca sa fie o platforma similara cu cele de mai sus, dedicata freelancerilor romani si angajatorilor din Romania totodata, marea deosebire fiind ca nu percepe nici un fel de taxa de inscriere pentru freelanceri, sau de listare pentru angajatori.
Lucrurile se desfasoara ca pe orice tip de platforma de acest gen. Daca esti angajator, postezi proiectul si primesti oferte de pret concrete pentru ce ai postat. La final, poti sa alegi castigatorul, in functie de competente si de pretul cotat in licitatie. Platforma nu intermediaza si platile intre parti, acestea se fac la alegerea partilor, pe orice alte canale disponibile. Practic, platforma este un instrument de intermediere si negociere intre parti, care-ti poate furniza, daca esti angajator sau postezi proiecte pentru outsourcing, o baza de date de freelanceri din Romania si cotatii foarte bune, rezultate din concurenta intre acestia.
Baza de date de Freelanceri inregistrati pe platforma in acest moment este de 3500 de personae, si creste intr-un ritm accelerat, probabil intr-un interval de timp de 6 luni poate deveni cea mai mare baza de date si comunitate de freelancing din tara noastra.
Poti posta orice fel de proiecte, pentru joburi adresate scriitorilor de articole, pentru joburi din programare sau webdesign, pentru servicii seo, etc. Platforma este echilibrata in compentele furnizate, avem freelanceri suficienti ca si numar sau competente din toate zonele de activitate.
P.S. Avem si o sectiune pentru listari de joburi full time, http://joburi.congrazie.ro ! Aici poti posta joburi full time, sau iti poti trimite CV-ul direct la angajator fara sa-ti deschizi cont.
Daca esti Freelancer din Romania, merita sa-ti deschizi cont pe congrazie.ro !
Cele mai importante doua avantaj pe care ti le oferim sunt legate de promovarea serviciilor oferite de tine gratuit si accesul la informatii si proiecte publicate pe odesk.com, freelancer.com si elance.com, toate acestea fiind centralizate pe site-ul nostru in sectiunea Bookmarks. In plus, aici gasesti proiecte romanesti, poti comunica in limba materna cu angajatorul, te poti intelege altfel. Pentru scriitorii de articole, spre exemplu, este o oportunitate reala sa dezvoltam impreuna o platforma freelancing care care sa promoveze joburi din aceasta zona.
Nu in ultimul rand, avantajul includerii intr-o comunitate cu aceleasi interese si preocupari ca si tine, trebuie sublimit. Ca sip e o retea de socializare gen Facebook, poti socializa cu alti membrii, ii poti urmari, te poti imprietenii, poti sa-si greezi grup de discutii, poti pune intrebari in seciunea Questions & Answers. Poti posta video, imagini sunet, poti transmite informatii prin postari pe profilul tau, etc., intr-un cuvant poti sa-ti faci reclama.
In cel mai scurt timp, vom lansa un serviciu de promovare pentru useri prin care vom oferi gratuit gazduire pe serverul nostrum si o pagina web de prezentare pentru fiecare, de tip virtual business card. Avantajul unei astfel de pagini personale, este indubitabil, oricine te va cauta pe Google dupa nume si prenume, va avea in rezultate pe locul intai, aceasta pagina personala, cu CV-ul tau, email, adresele tale in retelele de socializare. Este evitata astfel situatia in care, cineva care incarca sa te gaseasca trebuie sa parcurga cateva pagini de facebook, youtube, ect cu nume similare cu al tau, fara date de contact, pentru a gasi un mod sa te contacteze. Asa cum am spus mai sus, toate acestea sunt oferite gratuit. Va vom comunica pe mesageria interna a platformei data lansarii si modul de functionare si completare a informatiilor.
De asemnea, avem in plan, lansarea unui serviciu de finantare a proiecteleor sau ideilor sustinute de Freelancerii nostrii. Exista multe idei fara o implementare in business-uri reale, din cauza de lipsa de finantare. Sub mottoul “Invest in me !” ne propunem sustinem activitati liber profesioniste de perspectiva, antreprenori in mediul online, etc.
Va invitam sa ne urmariti pe principalele retele de socializare Facebook si Google+ si Grupul Facebook Congrazie pentru a afla ultimele informatii si joburi postate !

Ce este fiverr ?

Este o forma de a castiga bani pe net din mici joburi. Tendinta este in crestere pe piata romaneasca de profil. Initiatorii acestei forme de job sunt cei de la Fiverr. La ora actuala gasim si alte site- uri ce ofera astfel de oportunitati.
 
Succesul lor consta in aceea ca pornesc de la un concept destul de simplu si productiv. Pe un site de acest gen se posteaza un anunt al unei persoane ce doreste sa presteze un serviciu precum si pretul aferent. Pentru a fi adjudecat se promoveaza un pret destul de mic. O alta persoana interesata de un astfel de serviciu il cumpara prin intermediul site- ului. La finalizarea seriviciului se face automat si plata. Proprietarul site- ului isi poate opri un comision ce oscileaza intre 8% si 20%. Comisionul se retine din plata catre vanzator. E extrem de simplu totul.
 
Marele avantaj al acestui sistem este ca poti gasi repede ceea ce cauti si la costuri minime.
 
Bineinteles ca pot exista si dezavantaje. Sa le analizam.
 
In primul rand studiaza posibilitatile tale de a face ceva calitativ peste media pietei. Cu siguranta esti bun intr- un domeniu. Daca vrei sa castigi din munca ta, trebuie sa fii cel mai bun pe axa calitate- pret.
 
Asigura-te, in al doilea rand ca descrierea ta profesionala este pe masura aptitudinilor. Avantajele tale pornind de la acest aspect pot fi colosale.
Al treilea lucru de care trebuie sa tii seama este ca trebuie sa te faci cat mai cunoscut pe net, pe site- urile de profil. Vizibilitatea online conteaza. Convinge- te!
Deci, pentru freelanceri site-urile de micro joburi sunt bune oportunitati de a castiga bani din spatiul online.

Succes!

Cum pot castiga bani pe net cu fiverrul romanesc zerodesk?

Cu siguranta ati auzit de fiverr si chiar l-ati folosit. Pentru ceilalti fiverr este numai bun daca vrei sa ai niste banuti in buzunar facuti de pe net.
Fiverr este o platforma de micro joburi in care postezi anuntul tau ca poti si vrei sa faci ceva.
 
Te promovezi un pic agresiv, dar corect si cu siguranta vei fi cautat. Informatiile despre aptitudinile tale creative trebuiesc prezentate cat mai clar si corect gramatical. Esential este sa iti lasi datele de contact intr- o forma cat mai vizibila.  Anuntul tau postat iti poate aduce satisfactii financiare daca esti capabil sa te incadrezi in ceea ce ai promis ca poti sa faci. De ceea, fa cu responsabilitate ceea ce ai promis !
Este bine sa retii ca micro joburile online sunt pe un trand ascendent la ora actuala, fapt ce iti creaza reale oportunitati in perspectiva. De aceea zerodesk.ro, care este varianta romaneasca de fiverr, este o platforma numai buna pentru a-ti oferi serviciile celorlalti, si face bani din micro joburi.
Nu lasa timpul sa treaca fara sa simti ca ai in buzunar un banut facut pe net !